2010. november 30., kedd

Főpróba - 2010. november 27.

Szombaton megejtettük az összkari-zenekari főpróbát a helyszínen (Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola, Dabas). Kemény 2 órán keresztül - na jó, kis időt szakítottunk egy üdítőre és egy-egy hatalmas kakós csigára - sorrendbe raktunk mindent.

Összefoglaltuk jól az elmúlt évet, mint ahogyan ezt adventkor szokás és érdemes: megénekeltük és eljátszottuk, hogyan ébredezik a természet, hogyan nyílnak a virágok, hogyan éled fel bennünk a szerelem, hogyan tör ki a vakáció, hogyan szaladgálunk, ugrabugrálunk a tágas réten, miközben a rekkenő hőségben ránk tör a zivatar, és lepotyog a makk is a fákról..., és ősszel, amikor becsöngetnek, és okosodás közben cseverészünk, nevetgélünk is, majd elérkezünk a mai naphoz, Ádvent időszakához, amikor csilingelő zenekar kíséretében legféltettebb imáinkat dúdoljuk el. Azt hiszem szép élményt okoztunk mindannyiunknak.

Lenyűgöző és megtisztelő az a figyelem és fegyelem, amivel a gyerekek és tanáraik a próbákon mindvégig koncentrálnak és muzsikálnak. Köszönöm mindannyiótoknak! Szuper koncert ígérkezik...
üdv, SG

KözépPont Kórus 2010, vez: Street Gábor

KözépPont Kórus 2010, vez: Street Gábor


KözépPont Kórus 2010, vez: Street Gábor

KözépPont Kórus 2010, vez: Street Gábor

KözépPont Kórus 2010, vez: Street Gábor(a képeket Jasper Emese készítette)

1 megjegyzés:

  1. Huba, ez elképesztő! Óriási ölelés és szurkolás ezért az egészért!!! Őszintén! halaska

    VálaszTörlés